Presentatieconcert Reflexxion

Op zaterdag 21 januari 2017 om 19.00 uur geeft Gospelkoor Reflexxion uit Giessenburg een concert in de Hervormde kerk te Giessen-Oudekerk, Oudkerkseweg 20. Deze avond presenteert het koor zich met de nieuwe dirigent Marcel van der Poel. Naast het optreden van Reflexxion is er ook samenzang en Ellen Geluk van ‘Drama- en Mimegroep Salt’ voert deze avond twee mime-acts op. Het thema van de avond is ‘A new beginning’. De toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de kosten.

Marcel van der Poel (1985) uit Werkendam is een veelzijdig muzikant. In juni 2010 studeerde hij af aan het conservatorium te Utrecht voor de Opleiding Docent Muziek. Hij is voornamelijk actief als dirigent, pianist en zanger.

Gospelkoor Reflexxion oefent iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Maranathakerk in Giessenburg. Zie de website www.reflexxion.nl.

Het Alblasserwaardse Gospelkoor Reflexxion bestaat 15 jaar, is gevestigd in Giessenburg en telt ongeveer 55 leden, voornamelijk uit de Alblasserwaard.

Het repertoire van het enthousiaste koor is Engels- en Nederlandstalig en bestaat uit gospelsongs in diverse muziekstijlen. Doel is om zingend te getuigen en op deze manier het Evangelie uit te dragen. Reflexxion betekent: weerspiegelen. Dat is wat het koor wil: het licht van Jezus Christus, de Verlosser, weerspiegelen.