Samen eten

In het nieuwe jaar willen wij u op D.V. vrijdag 21 januari voor het eerst of opnieuw van harte uitnodigen! In een gemoedelijke sfeer eten we meestal met ca. 25 personen, waarbij het leuk is om contact te maken met anderen en gezellig samen te zijn onder het genot van een glaasje fris en een heerlijk warme maaltijd. Gemeentebreed, maar zeker ook daar buiten willen wij iedereen die single, weduwe, weduwnaar of gescheiden is en tussen de ±30 en 70 jaar, uitnodigen om samen met anderen te komen eten en van een ‘gewoon moment’ iets bijzonders te maken. Breng gezellig uw buurman of buurvrouw mee, u hoeft niet kerkelijk te zijn.
Kom gerust eens kijken en ervaar zelf of u het wat vindt. Van 17.30 uur tot ±19.30 uur bent u welkom in het CJMV-gebouw, Stationsweg 29.
Voor de maaltijd vragen wij u een bijdrage van € 4,-. Heeft u vragen of wilt u zich opgeven doe dit dan uiterlijk voor D.V. zaterdag 18 januari via het volgende mailadres: maaltijdenproject@hervormdsliedrecht.nl of bel Caroline van Tent, 0184 413095 of Dikky Koppelaar, 0184 421345.

Hartelijke groet,
Het Eet Team