Samen eten voor alleen gaanden

Op D.V. 20 juni, de laatste keer voor de zomervakantie, willen wij u voor het eerst of opnieuw van harte uitnodigen! In een gemoedelijke sfeer eten we met 20 à 25 personen, waarbij het leuk is om contact te maken met anderen en gezellig samen te zijn onder het genot van een glaasje fris en een heerlijke warme maaltijd. Gemeentebreed, maar zeker ook daar buiten, willen wij iedereen die single, weduwe, weduwnaar of gescheiden is en tussen de ± 30 en 70 jaar, uitnodigen om samen met anderen te komen eten en van een ‘gewoon moment’ iets bijzonders te maken. Breng gezellig uw buurman of buurvrouw mee, die hoeft niet kerkelijk te zijn. Kom gerust eens kijken en ervaar zelf of u het wat vindt.

U bent van harte welkom. Vanaf 17.30 uur tot ± 19.30 uur bent u welkom in het CJMV-gebouw, Stationsweg 29. Voor de maaltijd vragen wij u een bijdrage van € 4,-.

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven, doe dit dan uiterlijk zaterdag 17 juni via het volgende mailadres: maaltijdenproject@hervormdsliedrecht.nl.

Hartelijke groet, het Eet Team

De volgende datums geven wij u hierbij alvast door: D.V.  12 september, 10 oktober, 14 november en 12 december.