Shine 5 jaar, Open Repetitie

Op dinsdag 2 september 2014 beginnen we weer met de eerste repetitie van het seizoen. We bestaan nu 5 jaar, een jubileum!  Daarom zal deze avond een feestelijk tintje krijgen waar we zowel nieuwe nummers als ook nummers uit de oude doos zullen zingen. Deze avond is een open repetitie, waar zowel oud-leden als nieuwe potientiele leden welkom zijn, want er is bij gospelkoor Shine nog plaats voor nieuwe koorleden.  Onder het genot van een hapje en een drankje kijken we nog eens terug op 5 jaar Shine, maar kijken ook vooruit naar ons concert in 2015. Al op zaterdag 27 september a.s. nemen ook wij deel aan het Korenfestival in Sliedrecht. Volgt u de berichten daarover in de krant. Alvast van harte uitgenodigd! Een overzicht van al onze geplande optredens kunt u vinden op onze website.

Shine bestaat inmiddels uit zo’n 60 leden en wordt muzikaal begeleid door een eigen combo. Dit alles onder leiding van dirigent Bastiaan van der Pijl. Iedereen, die het leuk vindt om te zingen, kan op 2 september of op een van de andere repetitieavonden, vrijblijvend komen kijken. Shine repeteert iedere dinsdagavond in het kerkgebouw aan de Jacob Catsstraat 6 in Sliedrecht van 20:00 tot 22:00 uur. We hopen ook op nieuwe mannelijke koorleden die zingen ontspannend vinden en van een uitdaging houden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Boudewijn Nieuwenhuize, tel. 0184-642143 of email info@gospelkoorshinesliedrecht.nl. Kijk ook eens op www.gospelkoorshinesliedrecht.nl.