Start Alpha-cursus 11 februari

Een bericht van de evangelisatiecommissie

In het Kerkblad van 10 januari hebben we u al geïnformeerd over de Alpha-cursus die start in februari. Nu hebben we de datums erbij. Op dinsdag 11 februari start de cursus; deze is dan iedere dinsdagavond van 18.45 tot 21.45 uur in Pand 33.
Zoals toen ook aangegeven zijn we dringend opzoek naar medewerkers, jong en oud, ‘discipelen’.
– Discipelen die anderen meenemen naar de cursus.
– Discipelen die voor een groep, of deel van de groep,
willen koken.
– Discipelen die met ons mee willen bidden.
We vragen jullie dit biddend te overwegen, hoe jullie hierbij kunnen helpen. Wie zou u bijvoorbeeld mee kunnen nemen naar de cursus? We denken dan aan buren, vrienden, kennissen en/of uw echtgenoot, iedereen die u het gunt. Want de cursus is laagdrempelig en gaat over de basis van ons geloof. Wie is Jezus, waarom is Hij aan het kruis gestorven, bijbel lezen en bidden waarom en hoe, wie is de Heilige Geest, wat doet Hij en hoe kun je ermee vervuld zijn, hoe leidt God ons, hoe zit het met de kerk, waarom en hoe zullen we het anderen vertellen.
Het worden dus ongetwijfeld hele boeiende avonden.

Opgeven bij:
Marco Heijstek, 412322, marcoheijstek@gmail.com