Start catechese wijken 1 en 2

Maandag 25 september, 19.00 uur, starten we de catechisaties van dit seizoen gezamenlijk in de Maranathakerk. We hopen dat veel jongeren aanwezig zullen zijn. Misschien schuif je wel voor het eerst of voor het eerst sinds lange tijd weer aan.
Hartelijk welkom.
Er zijn Sliedrechtse jongeren van 17+ voor wie een doordeweekse avond niet haalbaar is. Daarom niet getreurd. Als je door studie, werk of andere verplichtingen niet een kring op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag kunt bezoeken…, met ingang van heden kun je ook op vrijdag terecht. Dan hoopt ds. G.J. Mink een groep te begeleiden in de Maranathakerk. Vrijdag 29 september om 20.00 uur komen we voor het eerst samen en maken we afspraken over tijd, plaats, frequentie, programma. Zeg het voort!