Startavond huiscatechese

Woensdagavond 21 september om 19.00 uur begint in de Maranatha Kerk de bijeenkomst waarin we een begin maken met het nieuwe seizoen huiscatechese.
Alle tieners van 12 t/m 18 jaar hebben hiervoor een uitnodiging gekregen. Mocht dit onverhoopt niet gebeurd zijn, ben je toch hartelijk welkom. Na een gezamenlijk begin
gaan we in groepjes uiteen waar je onder leiding van de huiscatecheten afspraken maakt. We hopen jullie allemaal weer te zien!

Catecheseteam
Aansluitend aan de gezamenlijke startbijeenkomst komt de leiding van de oudste groepen samen in de Maranatha Kerk. Dit ter voorbereiding op de eerste groepsbijeenkomsten.
Dit jaar zullen Henk en Elly Visser-de Jong, Peter en Simone Korevaar-Verlek, Jan Vink en Gisela Mink-Tien van dit team deel uitmaken.

Het catecheseteam voor de jongste groep bestaat uit de volgende ‘oudgedienden’: Anton en Heleen Vermeer-van der Poel, Oswaldo en Esther Crisci-den Toom, Wilco en Moniek van Oord-Klop, alsmede het nieuwe duo Jaap en Marianne de Wild-de Bondt, die we hierbij hartelijk welkom heten.