Tel je mee?

Nog maar een paar nachtjes slapen… dan is het Bijbelfeest op woensdag 18 oktober en donderdag 19 oktober. Afgelopen zondag zijn uitnodigingen uitgedeeld. Heb je al nagedacht wie je meeneemt? Dit geldt ook voor het programma voor de tieners uit groep 6-8 en 12+‘ers. Ken je kinderen die niet van huis uit over Jezus horen? Ken je nieuwsgierige tieners of twijfelende jongeren? We zien ze zo graag komen maar weten dat alleen gaan vaak een grote stap is. Nodig iedereen uit (deelbare flyers op de kerkapp en website), laat ze meenemen of ga zelf mee.

Voorstelling Matthijs Vlaardingerbroek
Op donderdagavond is er een voorstelling van niemand minder dan Matthijs Vlaardingerbroek! Met zijn voorstelling ‘Tel je mee?’ horen en zien de kinderen van alles en krijgen een mooie boodschap mee. Na afloop is er wat drinken met een lekker warm broodje! Ouders/verzorgers en belangstellenden zijn hierbij ook welkom. Dit onderdeel is ook los van de ochtenden goed te bezoeken.

Koffietent
In de wijk worden flyers bezorgd om omwonenden van de Maranatha Kerk uit te nodigen voor de koffietent. Deze zal op het kerkplein te vinden zijn, gastheer is Leendert Hofman.
Maar iedereen is hier welkom. Heb je je kinderen gebracht of heb je halverwege de ochtend spontaan zin in koffie met je buurvrouw of iemand anders… schuif gezellig aan.
Wilt u / wil jij iets bakken voor bij de koffie, dan horen we dit graag via 06-54 24 74 11 of info@echtbelangrijk.nl.

Afsluiting op zondag 22 oktober
De evangelisatieweek wordt afgesloten in de diensten op zondag. In de Maranatha Kerk zal om 9.30 uur ds. M.H. Vastenhout voorgaan en de dienst gericht zijn op de kinderen, tieners en jongeren. Om die reden is er geen kindernevendienst! Na deze dienst praten we na met koffie/thee/fris met lekkers. Wilt u / wil jij hiervoor iets bakken? Dan horen we dat graag via bovenstaande contactgegevens.
Eveneens zal er in de diensten in de Grote Kerk aandacht worden gegeven aan het Bijbelfeest. Deze diensten worden geleid door ds. P.D. Teeuw. Tussen deze diensten is er bij het Dienstgebouw ruimte om wat te drinken en elkaar te ontmoeten.

Alle praktische informatie is te vinden op
www.echtbelangrijk.nl en op de flyer.
We kijken uit naar deze week.
Bidt u/bid jij mee om Gods zegen over alles wat er gedaan en gezegd mag worden?

Namens de evangelisatiecommissie,
Frans, Paula, Ton en Arie-Jan