Thema-avond Kerk en Israël

De commissie Kerk en Israël van de classis Alblasserdam nodigt u hartelijk uit voor een thema-avond over de verhouding tussen kerk en Israël. Dr. J. Hoek spreekt over ‘Blinde vlek of open oog?’. U krijgt de gelegenheid over dit thema in gesprek te gaan en vragen te stellen. U bent D.V. woensdag 4 oktober 2017 (20.00 tot 22.00 uur) welkom in Hervormd Centrum ‘Onder de Wiek’ te Nieuw-Lekkerland (Torenmolen 1). De koffie staat voor u klaar vanaf 19.30 uur! Er zal worden gecollecteerd voor het Shaare Zedek ziekenhuis in Jeruzalem.

De Classicale commissie Kerk en Israël wil gemeenteleden in de Alblasserwaard ondersteunen vanuit de gereformeerde visie op Israël. Er is gelukkig veel aandacht voor Israël, maar helaas ook veel onduidelijkheid. Daarom is bezinning nodig!