Themadienst Bijbelweek

Zondagmorgen wordt de Bijbelweek afgesloten met een themadienst. Deze vindt plaats in de Grote Kerk om 10.45 uur. We staan stil bij de wonderbare visvangst, in de dienst die geleid wordt door ds. Klaassen. Dit verhaal hoort bij de Luistervis, één van de zeesterren die de kinderen in de tent hebben ontdekt. Het middenvak met de stoelen is gereserveerd voor de kinderen en tieners met hun ouders.
Deze dienst is breed bekend gemaakt en er zijn velen persoonlijk uitgenodigd. Mogelijk zijn er dus meer gasten dan anders in de kerk. Geef hen alstublieft een warm welkom! En help diegenen die wat later zijn om een plekje in de kerk te vinden.
Na de dienst is er voor u en voor gasten koffie, thee, frisdrank en een broodje. Een mooie gelegenheid om met elkaar (na) te praten.
Voor deze dienst wordt een liturgie uitgedeeld bij de ingang.