Toerustingsavond ‘Praten over God en zo’

‘Als God het niet kan, wie vragen we dan?’
‘Maar als wij in Marokko waren geboren dan waren we toch gewoon moslim geweest?’

We herinneren u aan de toerusting kinder- en jongerenwerk die aanstaande
maandag 26 maart gehouden wordt in de Handpalm.

Meebewegen, corrigeren of toch maar een verdiepingsvraag proberen te stellen, hoe help je kinderen zelf nieuwe dingen te laten ontdekken uit de Bijbel? Op welke manier krijg je diepgaande gesprekken en welke ‘tools’ staan hierin tot je beschikking? Op welke manier kun je op een korte termijn een vertrouwensband opbouwen met kinderen. Een stimulerende workshop met tips, oefeningen en praktische informatie, waardoor je weer staat te popelen om de kinderen te ontmoeten.

Alle kinder- en jongerenwerkers en belangstellenden worden uitgenodigd om op 26 maart naar de Handpalm te komen. Deze avond verzorgt Corjan Matsinger een toerustingsavond over vertrouwen opbouwen en geloofsgesprekken voeren met kinderen. Deze avond zal met name gericht zijn op kinderwerk t/m 12 jaar en begint om 20.00 uur, aansluitend aan de bijeenkomst van de Stille Week.

Corjan Matsinger is eigenaar van Young & Holy, religieus trendwatcher en jongerenwerker. Hij schreef diverse boeken over jeugdwerk en spreekt regelmatig in jongerendiensten, tijdens conferenties en festivals. Corjan is getrouwd en vader van vier kinderen van 9, 13, 15 en 17 jaar oud.

Namens de jeugdouderlingen,
Peter Korevaar