Uniek concert met twee mannenkoren

Zaterdag 4 oktober a.s. zal er een uniek concert plaatsvinden met twee mannenkoren in de Grote Kerk van Gorinchem. Het 170 leden tellende Chr. Sliedrechts mannenkoor Ichthus, dat dit jaar het 25-jarig jubileum viert, staat onder leiding van de bekende musicus en dirigent Martin Zonnenberg. Het koor heeft in het kader van het jubileum als speciale gast het Chr. Mannenkoor Solo Deo Gloria uit Urk o.l.v. Jaap Kramer uitgenodigd. Verder werken mee Marleen Bosma, soliste en Mark Brandwijk, orgel. De vleugel zal beurtelings worden bespeeld door Jaap Kramer en Martin Zonnenberg. De avond begint om 20.00 uur, de deuren gaan om 19.15 uur open. De toegangsprijs voor volwassenen is € 10,- en voor kinderen tot 12 jaar  € 5,-. Kaarten zijn voor de aanvang van het concert bij de ingang van de kerk verkrijgbaar of kunnen gereserveerd worden via de website www.mannenkoor-ichthus.nl.
De ter gelegenheid van het jubileum uitgebrachte CD ‘Dag en Nacht, Heer’ is voor en na het concert verkrijgbaar tegen € 14,95.
Meer informatie over het koor en de concerten vindt u op de website.