Verrassend najaarsconcert

Op 12 november 2016 wordt in het Koetshuis van de Pietersberg aan de Pietersbergseweg 19 te Oosterbeek een verrassend najaarsconcert gegeven door André van Vliet (vleugel) m.m.v. Jolanda den Houter (hobo) en vocaal ensemble ‘Amice Lyrici’ o.l.v. Maria den Hertog. In een ongedwongen sfeer presenteren zij een aantrekkelijk en kleurrijk muziekprogramma. De aanvang is om 14.30 uur; welkom vanaf 14.00 uur.

Voor de liefhebbers is er eerst de mogelijkheid voor een fikse wandeling in de omgeving. Een gids leidt ons rond op het Belmonte Arboretum in Wageningen.  De ontvangst met koffie is om 10.30 uur in het Koetshuis; deelnemers krijgen bij vertrek een lunchpakket voor onderweg en zijn op tijd weer terug voor het concert.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk 8 november 2016, bij voorkeur per e-mail: mailto:concerten@pdcdeherberg.nlof telefonisch: 026-3342225 (op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur).

De kosten voor het concert bedragen € 15,-, incl. consumptie; het volledig arrangement kost € 30,-. Voor kinderen gereduceerd tarief.

De musici verlenen belangeloos hun medewerking; de netto opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan PDC de Herberg.