Viering Heilig Avondmaal Huize Overslydrecht

Op D.V. vrijdag 5 februariĀ  a.s. zal tijdens de weeksluiting in Huize Overslydrecht het Heilig Avondmaal bediend worden. De voorganger is Ds. H. J. v .d. Veen. De aanvang is 18.30 uur.

Hierbij willen we ook een ieder uitnodigen die niet in de gelegenheid is om aan de vieringen tijdens de kerkdiensten van a.s. zondagĀ  deel te nemen. Voor wie afhankelijk is van vervoer is er de mogelijkheid om opgehaald te worden. Wilt u daarvan gebruik maken, bel dan een van de volgende diakenen: Martijn Groothedde, 0184-632333 of Sion Schild, 0184-420175 en er wordt voor gezorgd.

De collecte die tijdens deze viering wordt gehouden is bestemd voor Stichting de Hoop in Dordrecht. Meer hierover leest u in het kerkblad van volgende week.

Namens de diaconie,

P.de Jager