Viering Heilig Avondmaal Overslydrecht

Op D.V. vrijdagavond 20 juni a.s. zal tijdens de weeksluiting in Huize Overslydrecht het Heilig Avondmaal bediend worden. Aanvang is 18.30 uur. Voorganger is dr. M. Klaassen.
Deze viering is ook voor allen die niet bij de vieringen op D.V. zondag 22 juni aanwezig kunnen zijn.
Voor hen die van vervoer afhankelijk zijn is er de mogelijkheid om opgehaald te worden.
Indien u hiervan gebruik wil maken, neem dan contact op met diaken M. Boers, telefoon 425285, of diaken D. Verloop, telefoon 410225.
Tijdens deze viering zal een collecte gehouden worden die bestemd is voor een project van Kerk in Actie/Luisterend Dienen in Colombia, voor hulp en begeleiding van ontheemden in Bogota.
Door de jarenlange conflictenzijn hele families op de vlucht geslagen. Mencoldes, een christelijke stichting, heeft een centrum opgericht voor deze vluchtelingen.
Meer over deze collecte leest u in het kerkblad van volgende week.
U begrijpt, we bevelen de collecte van harte bij u aan.
Wij wensen u allen een gezegende viering toe.

Namens de diaconie,

J. P. Kraaijeveld