Viering Heilig Avondmaal Overslydrecht

Op D.V. Goede Vrijdag 18 April zal tijdens de weeksluiting in Huize Overslydrecht het Heilig Avondmaal bediend worden. Voorganger is Ds. H. J. v.d. Veen. De aanvang is 16.00 uur.
Bij deze viering willen we ook allen uitnodigen die niet aan de viering tijdens de kerkdiensten deel kunnen nemen. Ook nu is er vervoer geregeld voor degenen die niet zelf naar deze weeksluiting kunnen komen. Wilt u van deze dienst gebruik maken, neem dan contact op met diaken H. Zoutendijk, telefoon 0184-420990.
Tijdens deze viering wordt gecollecteerd voor een project van Luisterend Dienen/ Kerk in Actie, om gehandicapten en lepra patiƫnten in Myanmar een plaats te geven op de arbeidsmarkt.Voor meer informatie verwijzen we u naar het bericht over deze collecte elders op de website.

Namens de diaconie,

J.P. Kraaijeveld,