[VRdB] Avondkring

Opnieuw gaan we de verenigingsavond van onze vrouwenkring via de kerkradio uitzenden. Wat fijn dat velen van u geluisterd hebben en dat wij diverse positieve reacties kregen. Deze keer willen we ook twee vragen behandelen en het zou fijn zijn als u thuis de bijbelstudie voorbereidt. We hopen op de vragen 3 en 4 nader in te gaan. U kunt ook zelf met betrekking tot deze vragen reageren, naar mw. Westland via de mail of haar brievenbus. Stemt u weer af op de verenigingsavond ? Grote Kerk, 26 november, aanvang 19.45 uur. Natuurlijk kunt u ook als u geen lid bent, afstemmen op onze uitzending.

In de komende week staat eveneens een verrassing op het programma. Bij al onze leden komen we iets langs brengen en daar doen wij ook een puzzel bij! We hebben dit de Predikerpuzzel genoemd. Samen puzzelen we ons door het bijbelboek Prediker en ons maandblad heen. Hoe dat in zijn werk gaat, vindt u op de puzzel zelf vermeld. Doet u ook mee?