[VRdB] Avondkring alle leeftijden

Op D.V. donderdag 6 april komen we als kring bij elkaar in de Maranathakerk. Deze avond staat in het teken van Pasen. We gebruiken de paasbijbelstudie uit ‘De Hervormde Vrouw’ van maart 2017. Willen jullie de vragen bij deze Bijbelstudie alvast doornemen? Vanwege het uitgebreide programma, met onder andere het zingen van paasliederen, beginnen we om 19.30 uur! Belangstellenden zijn ook nu weer van harte welkom.
Op deze avond kunnen jullie je ook opgeven voor het afsluitingsuitje op D.V. donderdag 20 april. We gaan dan naar het Johannes Postmuseum in Ridderkerk-Rijsoord. Daar wacht ons een gevarieerd programma met o.a. een vaartocht. We sluiten af met een bezoek aan het Pannenkoekenhuis ‘Oude Maas’. We vertrekken om 8.45 uur vanaf de Maranathakerk. We hopen om 14.30 uur weer terug te zijn. Opgave hiervoor kan op de komende kringavond en bij Hermien Rijnhout, 0184419329.