[VRdB] Avondkring uitzending

Het nieuwe jaar zijn we ingegaan en er is bij sommigen van u in de laatste weken veel gebeurd. Wat zou het fijn zijn als we dit met elkaar konden delen op de verenigingsavonden. Helaas kan dit niet, maar we gaan wel door met één keer in de maand een uitzending via de kerkradio. Donderdag 21 januari om 19.45 uur verzorgen we weer een uitzending in de Grote Kerk. We behandelen bijbelstudie 4 ‘Ik zie, ik zie’ uit het septembernummer van de Hervormde Vrouw. Ja, wat zullen wij in 2021 zien, horen, meemaken? Mooi is dat we aan het einde van de bijbelstudie worden opgeroepen om te leven met het oog op Jezus gericht, de grote Rustbrenger. Fijn als u en jij weer afstemt.

En dan heeft u van ons nog de uitslag van de puzzel tegoed! Wat mooi dat er veel Prediker puzzels zijn ingeleverd en bedankt voor de fijne reacties die we daarbij ontvingen. Ook hoorden we mooie verhalen over samen puzzelen, speuren en bespreken. Zeven puzzelaars hadden alle vragen helemaal goed. Drie dames hadden de langste slang (met 5 woorden) gemaakt, met maar liefst 65 letters! Bijzonder dat zij alle drie precies dezelfde woorden en volgorde hadden gebruikt. Twee van hen hadden daarbij ook alle vragen goed. Dit waren Pieta de Kock en Gerda de Jong.

Zij hebben hun prijs inmiddels in ontvangst genomen! Daarnaast was er een prijs voor Willy Ruis, als snelste inzender. Dit hadden we niet vooraf bedacht, maar zij was zó snel dat een prijsje wel op zijn plaats was. Hartelijk bedankt aan hen die meegedaan hebben.