[VRdB] Jonge vrouwenkring

Op 25 september zijn we als kring weer voor het eerst bij elkaar geweest in het nieuwe seizoen. Fijn om jullie weer te kunnen ontmoeten. We mogen terugkijken op een goede en gezellige morgen. Het ging o.a. over groeien in het geloof. We hoorden dit:

‘Groeien in het geloof wordt vaak opgevat als iets individueels. We zien de gemeente dan meer als losse bomen die bij elkaar in de buurt staan, dan als één boom met verschillende takken. Groeien in het geloof zien we dan vaak als individuele opdracht, wat een eenzame en moeilijke taak is. Paulus benadrukt dat groeien in geloof een opdracht is voor de gemeenschap. Groeit de gemeente als gemeenschap in haar verbondenheid met Jezus en met elkaar? En daarna pas komen de afzonderlijke leden van de gemeente in beeld. Dat komt omdat Paulus de gemeente ziet als het lichaam van Christus en niet als een verzameling individuele gelovigen. Dit geeft een heel ander zicht op groeien in het geloof’. We dachten na over de vraag: is onze vrouwenkring gegroeid in gebed? Hebben we een stap gezet in de onderlinge liefde? Samen groeien we naar Christus toe!

Daarom een uitnodiging aan alle jonge vrouwen uit de gemeente om naar de vrouwenkring te komen. Op D.V. woensdag 9 oktober is de volgende bijeenkomst. We komen bij elkaar in de Maranathakerk, koffie en thee staan klaar om 9.15. We starten de morgen om 9.30 uur. Er is oppas voor de kleine kinderen. Welkom!