[VRdB] Jonge vrouwenkring

Op D.V. woensdag 23 februari is er weer Jonge Vrouwenkring. Deze keer geen bijbelstudie uit de Hervormde Vrouw, we hebben een thema-ochtend over voeding. Het zal gaan over wat God heeft gezegd in de Bijbel over voeding.

Vragen die aan de orde komen zijn: Wat was het scheppingsmenu en wat was het menu na de zondeval? Welke leefregels heeft God gegeven in het Oude en Nieuwe testament en waarom waren deze leefregels er? Hebben deze leefregels ons in de huidige tijd nog iets te zeggen? Kan dit iets te maken hebben met de welvaartsziekten waar wij mee te kampen hebben?

Hoe kunnen wij hiermee omgaan? Wat is een gezonde bijbels verantwoorde manier van levensstijl? Hoe gaan we bijbels om met voeding, zorg voor de schepping, zorg voor jezelf en zorg voor de ander? Een boeiend onderwerp wat ons allemaal aangaat. Mariƫlle van Trooijen zal het onderwerp inleiden.

Is dit een onderwerp wat u/je aanspreekt? Dan is iedereen, juist ook als je geen lid bent van de Jonge Vrouwenkring, van harte welkom! We komen bij elkaar in de Maranatha Kerk. De koffie en thee staan klaar om 9.15 uur, we starten om 9.30 uur.

Oppas voor kleine kinderen is aanwezig.