Vrouwen rondom de Bijbel

Donderdagavond 4 maart is er weer een uitzending van onze vereniging. Aan de beurt is bijbelstudie 6 uit het novembernummer met als titel: ‘Vrees God’. Fijn als u op deze avond om 19.45 uur weer afstemt op de kerkradio van de Grote Kerk. Voor dit seizoen zal het de laatste bijbelstudie zijn die wij  behandelen.

We sluiten dit seizoen af op 18 maart, met de uitzending van de paasliturgie uit de Hervormde Vrouw. Maar daar hoort u meer van, via het Kerkblad of de kerkradio op 4 maart.

Het is nu bijna één jaar geleden dat door het virus alles anders werd. Wat zou het fijn zijn als we elkaar voor de zomer nog een keer kunnen ontmoeten. Maar dan moet er nog wel heel veel veranderen! Daarom richten we ons eerst op de uitzendingen in de maand maart.