Vrouwenkring ‘Vrouwen Rondom de Bijbel’

Ochtendkring alle leeftijden

Donderdagmorgen 18 februari staat vanaf 9 uur de koffie/thee weer klaar in de Maranathakerk. We willen om half 10 beginnen. Deze ochtend zal Bijbelstudie 7 “Toon respect en liefde” uit het decembernummer van De Hervormde Vrouw worden behandeld. We lezen 1 Thessalonicenzen 5: 12-28. Uiteraard ben je ook welkom als je nog nooit bent geweest.

Avondkring alle leeftijden

Andere vrouwen ontmoeten en geloofsvragen delen? Dat kan op donderdag 18 februari a.s. Vanaf 19.15 uur staan de deuren van de Maranathakerk weer open. Er is koffie en thee. Aanvang 19.45 uur. We behandelen Bijbelstudie 8 uit het januarinummer van De Hervormde Vrouw  ‘Een bloeiende gemeente: een wonder!’  Graag van te voren deze Bijbelstudie lezen. Leden en belangstellenden zijn hartelijk welkom!