Vrouwenkring ‘Vrouwen Rondom de Bijbel’

Ochtendkring alle leeftijden

Op donderdagmorgen 7 april  word je weer verwacht in de Maranathakerk. Ook nu staat vanaf 9 uur de koffie/thee weer klaar en beginnen we om half 10. Deze ochtend zal Bijbelstudie 10 uit het maartnummer van ‘De Hervormde Vrouw’ worden behandeld. Het Bijbelgedeelte bij deze studie is te vinden in 2 Thessalonicenzen 2. Hartelijk welkom op al weer deze laatste morgen van dit seizoen.

Avondkring alle leeftijden

Voor  Bijbelstudie en ontmoeting wordt u op de laatste kringavond van dit seizoen verwacht op donderdag 7 april  in de Maranathakerk. Om 19.15 uur staan koffie en thee klaar. We beginnen om 19.45 uur. Op deze avond behandelen we Bijbelstudie 10, die te vinden is in het maartnummer van ‘De Hervormde Vrouw’. Het zou fijn zijn als u deze Bijbelstudie alvast leest. Belangstellenden zijn ook nu weer van harte welkom.  U wordt er nog op attent gemaakt dat de datum van ons afsluitingsuitje is veranderd  van 21 april in 14 april!! Nadere berichtgeving, zoals verzamelplaats en tijd, komt in het volgende Kerkblad.