Vrouwenstudiekring Rondom het Woord

Woensdagochtend 5 maart komt Christine Simonse spreken. Christine is lid van onze gemeente. Voordat ze hier kwam wonen heeft ze 12,5 jaar met haar gezin in Afrika gewoond. Zij wil deze ochtend met ons delen hoe hun leven daar was, welke grote dingen God in dit land heeft gedaan en wat wij vanuit deze cultuur kunnen leren. Deze ochtend zijn alle vrouwen van onze gemeente en uit Sliedrecht van harte welkom. Neem gerust je vriendin, buurvrouw of moeder mee. De deuren van de Maranathakerk staan om 9.00 uur voor jou open. Om half 10 starten we. Er is kinderoppas aanwezig. Tijdens deze ochtend is er een collecte voor de vrouwengroep van de locale kerk waar Christine toen der tijd naar toe ging. Met als speerpunt de weduwen. Dit zijn de vrouwen die het meestal het moeilijkst hebben. Het geld kan dan gebruikt worden voor bv zaaizaad,zodat ze een tuintje kunnen aanleggen, medicijnen of voedsel. We zien uit naar uw en jouw komst!