Week van gebed

Zondag 14 januari ontvangt u bij de deur een folder over de week van gebed, die een week later begint. Deze week van gebed is een jaarlijks terugkerende week waarin christenen samen bidden. Missie Nederland (voorheen Evangelische Alliantie) organiseert deze gebedsweek samen met de Raad van Kerken. In Sliedrecht werd voorheen op één avond een gezamenlijke gebedsviering georganiseerd. Dit jaar is het initiatief genomen om met méér kerken op verschillende avonden een gebedsbijeenkomst te houden. De hoop is overigens dat ook andere gemeenten zich erbij voegen, zodat er een gebedsbeweging in Sliedrecht ontstaat. Wees dus van harte welkom op de volgende avonden, telkens van 19.00 tot 19.30 uur, en locaties:
Maandag 22 januari 2018
Maranathakerk, Lijsterweg 2
Dinsdag 23 januari 2018
‘De Ontmoeting’, Jacob Catsstraat 6
Woensdag 24 januari 2018
Gereformeerde Kerk,
Middeldiepstraat 6 (hoek Oranjestraat)
Donderdag 25 januari 2018
Elim-kerk,