Werkgroep Kerk en Israël : Bezoek aan dijksynagoge

De Werkgroep Kerk en Israël – Sliedrecht organiseert in nauwe samenwerking met het bestuur van de Stichting Dijksynagoge een middagprogramma op D.V. zaterdag 17 mei 2014 in de dijksynagoge aan de Rivierdijk. U kunt daar deelnemen aan een rondleiding om 13.30 uur of om 15.30 uur. Tijdens de rondleidingen, die ca. 1 uur duren, zal worden verteld over de dijksynagoge en over joodse gebruiken. Na afloop van de rondleidingen wordt u koffie/thee of fris met wat lekkers aangeboden. Als het weer het toelaat kan ook de tuin van de synagoge bij het geheel worden betrokken. Een mooie gelegenheid om meer te ontdekken van het Jodendom in het algemeen en de plaatselijke synagoge in het bijzonder. U hoeft zich niet tevoren op te geven en kunt gewoon deelnemen.

De werkgroep en het bestuur van de dijksynagoge hopen velen te mogen ontmoeten.
Hartelijk welkom.

Inlichtingen: tel. 0184 – 413348 of 412584.