Nieuws van de C.H.R. (152)

2017-01-04 transport
In Hongarije vele doden door kou

Heeft u de beelden op tv ook gezien van vluchtelingen en bewoners in oost Europa in de kou? Het is hartverscheurend!
Vrijdag 6 januari zijn de jassen en dekens in Boedapest gearriveerd die woensdag 4 januari in Sliedrecht waren ingeladen. De vervoerkosten zijn best hoog en zoals u ziet op de foto kan er ook echt geen doos meer bij.
Afgelopen dinsdag 10 januari stuurde Janet en Michel uit Boedapest het volgende berichtje “Goedemorgen Dick. Naast de extra hulp die we bieden aan daklozen vanwege de extreme kou zijn er al doden gevallen en is er noodoproep gekomen vanuit Transylvanië. Een deel van jullie kleding gaat met een noodteam daar zo spoedig mogelijk heen. Dank dus voor jullie hulp.”
Wat is het bijzonder dat een deken en een jas die in Sliedrecht werd gebruikt en gedragen nu een medemens verwarmd in de kou.. Het bovenstaande bericht maakt voor mij ook duidelijk dat God, u en jou gebruikt om verlichting te brengen voor deze mensen in deze hartverscheurende omstandigheden. Als je daar oog voor hebt, ben je een gezegend mens.

Kleding brengen
D.V. Zaterdag 4 februari kunt u weer kleding brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar de VOEDSELBANK gevestigd is. Openingstijden zijn van 10.00 – 11.30 uur.

Met een hartelijk groet,
Dick van Mourik tel. 0184 422248