Aanmelden voor Opening Winterwerk

Het reserveringsysteem voor Opening Winterwerk 26 september 2020 is nu actief! Klik op Reserveren opening winterwerk. Een beschrijving van de activiteiten vindt u hier.
Uitleg / veelgestelde vragen:

1. Hoe meld ik me aan?

Klik op het tijdblok voor de gewenste activiteit, vul je gegevens in en klik op ‘Afspraak bevestigen’. Je ontvangt dan binnen enkele minuten een bevestiging op je e-mailadres (kijk zo nodig in je spam-box). Niet ontvangen? Bel 06-53495626 of mail.

2. Kan ik me voor meerdere onderdelen aanmelden?

Ja, aanmelding voor meerdere onderdelen is mogelijk.

3. Tot wanneer kan ik me aanmelden?

De aanmeldingsperiode sluit op woensdag 23 september om 23.00 uur. Let op: voor het IJsbaanterrein geldt te allen tijde een maximum van 250 personen, en sommige activiteiten zijn aan een lager maximum gebonden. Dus… vol = vol!

4. Tellen kinderen ook mee voor het maximum aantal personen per activiteit?

Kinderen tot 12 jaar tellen niet mee voor het maximum, dus een gezin bestaande uit vader, moeder en 4 kinderen van 1 tot 11 telt voor 2.

5. Wat moet ik doen als ik klachten heb die mogelijk te maken hebben met het coronavirus?

Heb je milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius, of ruik of proef je plotseling niet meer goed? Laat je dan testen en blijf thuis tot de uitslag bekend is.

6. In welke gevallen mag ik niet aan de activiteiten van Opening Winterwerk 2020 deelnemen?

Als je: – milde klachten hebt, en nog niet getest bent of de uitslag nog niet weet – te horen hebt gekregen dat je een corona-infectie hebt
– koorts hebt (38 graden Celsius of hoger) en/of benauwdheid
– in contact bent geweest met een coronapatiënt.

7. Ik behoor tot een risicogroep (70+, een ziekte die me extra kwetsbaar maakt, en/of vergroot risico op een ernstig ziektebeloop in geval van corona-infectie). Toch zou ik heel graag op één of andere manier bij de Opening Winterwerk 2020 betrokken willen zijn. Kan dat?

Als u niet in staat bent om de activiteiten van Opening Winterwerk 2020 bij te wonen (bijvoorbeeld om gezondheidsredenen of met het oog op uw leeftijd), maar wel graag op één of andere manier bij betrokken zou willen worden, bel of app dan vóór 26 september 06-53495626 (Huib Visser) of 06-22000993 (Peter de Vlaam). Wij proberen graag óók voor u een mooi ontmoetingsmoment te regelen!

8. Hoe weet ik aan welke regels ik me moet houden op het IJsbaanterrein?

Op dit moment zijn dit de regels die de overheid aan dit evenement heeft gesteld (kijk voor actuele informatie op rijksoverheid.nl):
• Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot elkaar en tot jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Een uitzondering geldt voor mensen die behoren tot één huishouden en voor mensen die een hulpbehoevende helpen. Zij hoeven onderling geen afstand te houden.
• Vanaf 3 personen kan worden gehandhaafd op de onderlinge afstand van 1,5 meter.
• Er geldt een maximum van 250 personen in situaties waar geen vaste zitplaats is.
• ‘Personeel’ (herkenbaar aan de gele hesjes) is niet in het maximum van 250 persponen begrepen.

9. Ik heb nog een andere vraag. Aan wie kan ik die stellen?

Bel of sms of stuur een whatsappbericht aan 06-53495626 of e-mail.
De Commissie OWW 2020 wenst u en jou mooie ontmoetingen!