Aanname beroep wijk 3

Zaterdagmorgen 7 mei belde de beroepen predikant, ds. L.W. den Boer, al op tijd om zijn besluit over het bij hem in overweging zijnde beroep kenbaar te maken. Wat een vreugdevol moment was het om uit zijn mond te horen dat hij het beroep aan mocht nemen. De Heere heeft het goed gemaakt met ons, Zijn gemeente in Sliedrecht. Hem komt daarom alle dank toe! Bevrijdend was zijn besluit ook. Nadat ds. Klaassen, iets meer dan een jaar geleden, aangaf naar Arnemuiden te vertrekken, mogen we deze vacature nu vervuld weten. Een last viel van de schouders van de beroepingscommissie af en in hen de kerkenraad van wijk 3. Spontaan werd de beroepingscommissie getransformeerd in ontvangstcommissie, waardoor voorbereidingen voor zijn komst en daarmee voor die van het gezin Den Boer, in gang kunnen worden gezet. Met een goed bericht voor Sliedrecht, realiseren we ons ook dat er een teleurstellend bericht was voor onze broeders en zusters in Werkendam. Zij gaan een tijd van vacant zijn tegemoet en wij wensen hen sterkte en Gods zegen toe in het proces van losmaking en zoeken naar een nieuwe herder en leraar.

Als je vader dominee is, verhuis je als kind niet zelden enkele malen. Dat is best ingrijpend. Je verliest namelijk niet alleen het huis waaraan je zo gewend bent, maar ook je vertrouwde plekje op school, je vereniging, je vriendjes en vriendinnetjes.

Daarom, als u dominee en mevrouw Den Boer deelgenoot wilt maken van uw vreugde over hun komen naar Sliedrecht, denk jij dan ook eens aan Thomas (11), Sophie (7) of Noor (3) en stuur henĀ  b.v. eenĀ mailtje om hen te laten weten dat jij het leuk vindt dat zij naar Sliedrecht komen.