Afscheid ds. J.F. Tanghé

Ook al duurt het nog even voordat ds. Tanghé onze gemeente verruilt voor de gemeente Maassluis, toch maken wij u alvast graag attent op een aantal zaken rondom het vertrek en intrede. De gemeente Maassluis heeft inmiddels een pastorie gevonden. Dit huis wordt opgeleverd op uiterlijk 1 juli. Er is een kleine kans, dat het een weekje eerder kan, maar er moet ook nog het één en ander aan het huis gebeuren. Daarom valt er nu nog niets te zeggen over een definitieve verhuisdatum. Van zondag 31 mei tot zaterdag 13 juni neemt ds. Tanghé nog twee vakantieweken op. De afscheidsreceptie voor onze gemeente zal worden gehouden op D.V. zaterdag 13 juni van 15.00 tot 17.00 uur in de Maranathakerk. De receptie wordt georganiseerd door diaken Wout van Tilburg. Heeft u vragen of suggesties met betrekking tot de receptie, neemt u dan s.v.p. contact met hem op (tel. 410857). Uw bijdrage voor een cadeau wordt op prijs gesteld. U kunt uw bijdrage overmaken op rekening nummer NL58 RABO 0359 3582 09 ten name van
“Kerkenraad wijk 1” onder vermelding van ‘cadeau ds. Tanghé’. De afscheidsdienst zal op D.V. zondag 14 juni in de ochtenddienst in de Grote Kerk worden gehouden.
Op D.V. zondag 21 juni zal zowel de bevestiging als de intrede plaatsvinden in de Groote Kerk van Maassluis in een dienst, die om 10.00 uur begint.
Namens de kerkenraad van wijk 1,
Pieter Vlot (scriba) en Jan Bas Rozeboom (voorzitter)