Alpha cursus volwassenen

Misschien ken je iemand die onbekend is met geloven in God. Misschien heb je zelf wel veel vragen over het geloof. Als je iemand anders of jezelf de bevrijdende kennis van het geloof in Jezus gunt, kom dan naar de Alpha cursus.
Op dinsdag 24 september start er weer een cursus voor volwassen. De avonden beginnen wekelijks om 19.00 uur met gezamenlijk eten. Na het eten volgt een studie over een onderdeel van het geloof: God, Jezus, de Heilige Geest, de Bijbel, de kerk, we gaan het er allemaal over hebben.
Het mooiste is als u zelf iemand meeneemt die onbekend is met het geloof en samen de cursus aangaat. Als u alleen wilt komen, bent u natuurlijk ook van harte welkom. Op de landelijke Alpha bijeenkomsten wordt gewezen op de manier hoe u mensen bij de cursus kunt brengen. Als u 3 mensen biddend bij God brengt omdat u ze het bevrijdende evangelie zo gunt, komt er meestal één van de drie mee naar de cursus. Graag roep ik u/jou op om dit met ons mee te doen. Denk biddend na wie je het gunt om zo kennis te maken met het geloof, blijf voor hem/haar bidden en nodig ze dan uit.
Opgeven of vragen over de Alpha Cursus voor volwassenen: Frans Willemsen, 0184 415506 of f.m.willemsen@filternet.nl.
Voor informatie over de YouthAlpha verwijzen we jou/u naar Rianna van Eijk, 06 12927485, youthalpha.sliedrecht@gmail.com.