Bestel potgrond: Help vervolgde christenen

Miljoenen vervolgde christenen hebben geen eigen Bijbel. Omdat Bijbels in hun land verboden zijn of omdat ze te arm zijn om er zelf één te kopen. Daarom organiseert Stichting HVC (Hulp Vervolgde Christenen) de potgrondactie ‘Plant een Bijbel’. Deze actie werkt heel simpel: u bestelt dit voorjaar uw potgrond bij HVC en dankzij de opbrengst krijgen vervolgde christenen in onder meer Afghanistan, China, Iran, India en Pakistan een eigen Bijbel. Hebt u geen potgrond nodig? Dan is doneren voor Bijbels ook mogelijk. Voor
€ 6,- geeft u al iemand een eigen Bijbel. Van de opbrengst van twee zakken potgrond kan één Bijbel worden uitgedeeld.
Er is een grote vraag naar Bijbels. Steeds meer mensen haken aan bij de actie Plant een Bijbel. Het aantal potgrond-afhaalpunten in heel Nederland is dit jaar gegroeid naar meer dan 140. Dat is maar goed ook, want de vraag naar Bijbels neemt alsmaar toe. HVC brengt de Bijbels naar afgelegen gebieden en deelt ze uit in gevangenissen. Daar waar nodig smokkelt HVC de Bijbels een land in. Steeds weer overheerst dankbaarheid wanneer vervolgde christenen hun eigen Bijbel ontvangen. HVC droomt ervan om in 2023 dankzij de potgrondactie 7.500 Bijbels uit te delen.

Hoeveel Bijbels neemt u voor uw rekening?
De actie Plant een Bijbel is een jaarlijks terugkerende actie van Stichting HVC. HVC wil naast vervolgde christenen staan en met hulp en medeleven een verschil maken in hun situatie. Het is de Bijbel die gelovigen wereldwijd verbindt. Laten we er daarom voor zorgen dat zo veel mogelijk mensen een eigen Bijbel kunnen lezen, nu het nog kan!
Bestellen of doneren kan via www.stichtinghvc.nl/planteenbijbel. Op zaterdag 18 maart kan de bestelde potgrond van 10.00 uur tot 14.00 uur worden opgehaald bij het afhaalpunt: Goeman Borgesiusweg 9, 3362 CR.