Bijbeldag 2019

Op D.V. woensdag 27 februari willen we graag de jaarlijkse Bijbeldag organiseren. Volop activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren. Iedereen is welkom en zeker ook zij die (bijna) niet van Jezus horen. De Bijbeldag is een heel mooie gelegenheid om voor het eerst of opnieuw het Evangelie te delen.
Voor alle onderdelen worden medewerkers gezocht. Mede door u/jou wordt deze Bijbeldag mogelijk.

Kinderen

De KinderBijbeldag wordt gehouden voor alle kinderen uit groep 1 t/m 5. Deze dag zal gehouden worden in de Maranathakerk en heeft als thema ‘Hieperdepiep’ gekregen. Dit heeft alles te maken met de voorstelling die Onwijz in de middag zal komen geven. Om deze dag goed te laten verlopen, hebben we uw/jouw hulp nodig. We zoeken:

–  begeleiders voor groepje kinderen gr. 1-3 en gr. 4-5;

–  begeleiders voor een spel (gr. 4-5)

(van ong. 10.15-11.30 uur);

–  mensen die hand- en spandiensten willen verlenen;

–  evt. iemand die wil oppassen op kinderen

(jonger dan 4 jaar) van medewerkers.

Aanmelden kan via de mail.

Tieners

Alle tieners (groep 6 t/m 8) zijn welkom op de TienerBijbeldag! Deze zal georganiseerd worden in en rond de Handpalm. Het programma begint om 14.00 uur en zal tot ca. 20.00 uur duren, inclusief maaltijd. Op het programma staan o.a. een actie, bijbelgedeelte, een sketch en een vossenjacht. Mis het niet!

We zoeken medewerkers om dit programma mogelijk te maken:

–  medewerkers voor tijdens het programma;

–  ‘vossen’ voor tijdens de vossenjacht;

Aanmelden kan via de mail.


Jongeren

Alle jongeren (12+) nodigen we uit voor het speciale jongerenprogramma! We starten om 13.00 uur en gaan via Pand33 en Dordrecht naar een lekkere maaltijd, een challenge en een vuurtje. Mooie ingrediënten voor een uitdagende en gezellige dag, waarbij ook tijd en ruimte is voor inhoud. Het thema is ‘All you can eat’. Het programma zal tot ca. 22.00 uur duren. Wie mee wil helpen met dit programma voor de jongeren, kan zich aanmelden via  de mail.