Bijbelvertaalwerk Kameroen

Van de ThuisFrontCommissie (TFC) van Margaret Belinga-den Besten werd het onderstaande bericht ontvangen. Het betreft een dringende oproep voor gebed en informatie over het komende verlof van dit gezin. Leeft en bidt u/jij mee in deze voor hen zo spannende tijd?

Lieve gemeenteleden,

Maandagavond 12 september, tijdens het schrijven van dit stukje, zouden Margaret, Hanna en Daniel naar Nederland vliegen. Helaas hebben we zojuist te horen gekregen dat de vlucht is geannuleerd. Het is erg spannend wanneer de volgende vlucht zal zijn en of Margaret en de kinderen dan mee kunnen vliegen. Voor Margaret begint de tijd nu wel te dringen, want ze mag nog nét vliegen in verband met haar zwangerschap. Hopelijk is er uiterlijk volgende week weer een vlucht en mogen Margaret en de kinderen met dit vliegtuig mee! Wilt u meebidden voor een goede afloop van de reis? Op 1 oktober hebben wij als TFC een ontmoetingsavond met Margaret georganiseerd. We hopen en bidden dat deze avond gewoon door kan gaan. Op deze avond kunnen familie, vrienden en belangstellenden langskomen om Margaret en de kinderen te ontmoeten. Ook u/jij bent hiervoor van harte uitgenodigd! De avond begint om 19.30 uur in het CJMV-gebouw. Aanmelden kan via www.vertaalwerkmargaret.com.

 Daarnaast is deze week de nieuwe nieuwsbrief uitgebracht. Deze kunt u teruglezen op bovengenoemde website. Op de website kunt u zich ook aanmelden om de nieuwsbrief automatisch te ontvangen.