Boven alles uit dagen

Door omstandigheden heeft de organisatie van de BAU dagen een nieuwe camping moeten zoeken voor de Hemelvaartsdagen volgend jaar. Na een behoorlijke zwerftocht is de organisatie erin geslaagd een nieuwe kleinschalige camping te vinden op niet al te grote afstand van Sliedrecht. De naam blijft nog even een verrassing, maar dat de camping knus en gezellig aandoet, staat buiten kijf. Zo kunnen we bijvoorbeeld allen op één veld staan. Er zijn er ook een aantal trekkershutten en vakantiehuisjes te huur en tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de buurt.

In het weekend van 17-20 september 2021 willen we als onderdeel van ‘Bouwen aan Herstel’ vast gaan ‘proef’ kamperen op deze camping. Dat zal dan wel, ook mede nog ingegeven door de risico’s rond corona, met een beperkt gezelschap zijn. We hebben de afspraak om 20 à 25 kampeerplekken in te nemen. We inventariseren eerst of er belangstelling is, waarna we medio augustus een start maken met de definitieve opgave.

De belangstelling voor een kampeerplek van 17-20 september 2021 voor een tent, vouwwagen, caravan of camper kunt u en jij kenbaar maken op de website, www.bovenallesuit.nl.

Carin en Alfons van Zanten, Martin en Ingeborg Eijkelenboom,

Karin en Wout van Tilburg, Corné de Rijke,  Theo den Braanker.