Boven Alles Uit dagen 17 mei tot 22 mei

Boven Alles Uit-dagen 2023
17 mei tot 22 mei

Met Hemelvaart voor de 15e keer gezellig en ontspannen kamperen met gemeenteleden van alle vier de wijken op kampeerterrein van camping ‘De Linie’ in Opheusden, schitterende omgeving in de Betuwe. Ieder met zijn eigen tent of caravan op een groot veld. Jong en oud, alleen, samen of met het hele gezin. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, maar er is voldoende tijd om te ontspannen en er zelf op uit te trekken. Dat zijn in het kort de Boven Alles UIt-dagen! Ga je ook mee? Aanmelden kan eenvoudig via onze website: www.bovenallesuit.nl! Hier is ook alle informatie te vinden. Twijfel niet te lang en schrijf je in voor 19 april!
Niet-kampeerders zijn ook van harte welkom! Op de camping is een beperkt aantal huisjes beschikbaar. Voor reservering kun je contact opnemen met de camping via telefoonnummer 0488-48 12 14. Meer informatie is te vinden op de website www.campingdelinie.nl. Geef bij boeken aan: de groep BAU dagen Sliedrecht en vergeet ook niet aan te melden via onze website. Hebben jullie als niet kampeerders vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met Carin van Zanten, tel. 06-20 26 73 71.
Overige vragen, ideeën melden, etc., kan via het mailadres: info@bovenallesuit.nl.
Hartelijke kampeergroeten van,
Theo den Braanker, Martin en Ingeborg Eijkelenboom, Wout en Karin van Tilburg, Corné de Rijke, Alfons en Carin van Zanten