Boven Alles Uit Dagen 8 mei tot 13 mei


De BAU-commissie organiseert met groot plezier voor de 16e keer de altijd oergezellige kampeerdagen rondom Hemelvaartsdag. Wij zijn al enthousiast! Heerlijk kamperen met gemeenteleden van alle 4 wijken. U/jij gaat toch zeker wel mee? Wij hopen u/jou in mei te mogen begroeten op camping ‘De Linie’ in Opheusden, een schitterende omgeving in de Betuwe en wees allen welkom! Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website van www.bovenallesuit.nl voor alle informatie en een impressie van afgelopen jaar. Enthousiast? Vergeet dan niet om op te geven. Ieder met zijn eigen tent of caravan op een groot veld. Jong en oud, alleen, samen of met het hele gezin. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, maar er is voldoende tijd om te ontspannen en er zelf op uit te trekken. Dat zijn in het kort de Boven Alles Uit-dagen! Enthousiast? Aanmelden kan eenvoudig via onze website bovenallesuit. Twijfel niet te lang en schrijf je in vóór 13 april! Zoals in een eerder bericht aangegeven zijn niet-kampeerders ook van harte welkom! Op de camping is een beperkt aantal huisjes/trekkershutten/B&B beschikbaar. Voor reservering kan je contact opnemen met de camping via telefoonnummer 0488-48 12 14. Meer informatie is te vinden op de website van campingdelinie.
Geef bij boeken aan: de groep BAU dagen Sliedrecht en vergeet ook niet aan te melden via onze website.
Hebben jullie als niet kampeerders vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met Carin van Zanten, tel. 06-20 26 73 71. Voor overige vragen, ideeën etc. reageren via het mailadres: info@bovenallesuit.nl.
Een vrolijke groet van het kampeerteam,
Theo den Braanker, Martin en Ingeborg Eijkelenboom, Wout en Karin van Tilburg, Corné de Rijke, Alfons en Carin van Zanten.