Concert Martin Brand & Gospelkoor Reflexxion

Gospelkoor Reflexxion uit Giessenburg geeft op zaterdag 5 oktober een concert met Martin Brand in ‘De Bron’, Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam. Thema van het concert is ‘Walk by Faith’.

Het concert begint om 20.00 uur en staat  o.l.v. dirigent Marcel van der Poel (1985) uit Werkendam. Muzikale begeleiding door Christiaan van der Ree (piano), Mark Westdorp (basgitaar), Jan-Willem Westdorp (drums/percussie) en Erik de Jong (gitaar).

Toegang € 7,50, kinderen tot 12 jaar € 5,-. Kaartverkoop vanaf 19.15 uur aan de zaal, pinnen is mogelijk!

Martin Brand (1980) is een inspirator in hart en nieren en een creatieve duizendpoot. Met liedjes, voorstellingen en verhalen trekt hij al jaren het land door (www.martinbrand.org).

Voorafgaand aan het concert geeft Martin ’s middags een workshop ‘beleving en expressie’ aan het koor, waarvan we het resultaat ’s avonds willen laten zien.

Gospelkoor Reflexxion repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Maranathakerk in Giessenburg. Nieuwe sopranen, tenoren en bassen zijn van harte welkom!

Het Alblasserwaardse Gospelkoor Reflexxion bestaat sinds 2001, is gevestigd in Giessenburg en telt ongeveer 50 leden, voornamelijk uit de Alblasserwaard. Het repertoire van het enthousiaste koor is Engels- en Nederlandstalig en omhelst gospelsongs in diverse muziekstijlen. Doel is om zingend te getuigen en op deze manier het Evangelie uit te dragen.  Reflexxion betekent: weerspiegelen. Dat is wat het koor wil: het licht van Jezus Christus, de Verlosser, weerspiegelen.