De Herberg

De Herberg organiseert Kom-op-adem midweek ‘Leven met verlies’.
In de prachtige omgeving van Oosterbeek drie dagen samen optrekken om stil te staan, toegerust en bemoedigd te worden. Dat kan bij Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg te Oosterbeek van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 november dit jaar.
Dan zal er een midweek plaatsvinden voor mensen die een dierbare verloren hebben aan de dood. In deze midweek ontmoet je lotgenoten. Je hoeft hen weinig uit te leggen, want iedereen begrijpt je situatie en je vragen. Bij een open Bijbel bespreek je samen onderwerpen die je passen bij je situatie. Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.pdcdeherberg.nl of mail naar komopadem@pdcdeherberg.nl.

Stafvervanger voor in het weekend gezocht
Ben je op zoek naar zinvol vrijwilligerswerk wat je met je partner, je vriend of vriendin kunt doen? Of ben je op zoek naar zinvol werk samen met een andere vrijwilliger? Samen optrekken en ondertussen veel betekenen voor mensen die wel wat aandacht kunnen gebruiken. Je zorgt als stafvervanger voor een gastvrije sfeer, bent aanspreekpunt voor de gasten, verzorgt de tafelleiding, dagsluiting en gezellige activiteiten doen met de gasten.
Ben je of ken je iemand die hierin geïnteresseerd is?
Neem dan contact op met vrijwilligerswerk@pdcdeherberg.nl voor meer informatie.

Koetshuisvrijwilliger gezocht
In het Koetshuis naast de Herberg worden regelmatig conferenties, vergaderingen en lezingen georganiseerd. Als vrijwilliger ondersteun je deze activiteiten. Je ontvangt de gasten en verzorgt de koffie, thee en lunch. Deze activiteiten zullen voornamelijk op de zaterdag gehouden worden. Vaak staan deze bijeenkomsten in het teken van het breder bekend maken van het werk van de Herberg door middel van een presentatie.
De opbrengst van deze activiteiten komen geheel ten goede aan het werk van het Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.
Kan je goed organiseren, ben je zelfstandig, zorg je voor gastvrije sfeer en sta je achter de doelstelling van de Herberg? Uiteraard word je goed ingewerkt. Heb je belangstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via vrijwilligerswerk@pdcdeherberg.nl.