: De Herberg: Voorjaarsconcert-arrangement

Op zaterdag 11 maart . kunt u weer deelnemen aan het voorjaarsconcert-arrangement van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg, bestaande uit een wandeling en/of een concert.
We gaan wandelen op het Landgoed Duno. De fantastische ligging op de stuwwal aan de Nederrijn, met spectaculaire uitzichten en spontaan ontspringende beken, maken de Duno een waardevol natuurgebied en een geliefd recreatiegebied. De wandeling begint en eindigt bij het imposante kasteel Doorwerth, nabij Oosterbeek. De route heeft een lengte van ongeveer 5 km. We ontvangen u graag vanaf 10.30 uur in het Koetshuis met een kopje koffie of thee. Om 11.00 uur vertrekken we, voorzien van een door De Herberg verzorgd lunchpakket, voor deze mooie wandeling.

Concert
Het middagprogramma biedt een concert in het Koetshuis door Jan Peter Teeuw (piano) en Marion Teeuw (zang). Zij zullen samen enkele bekende en minder bekende liederen uitvoeren rondom het thema ‘hoop en bemoediging’. Daarnaast zal Jan Peter enkele solo’s spelen, waaronder een improvisatie op verzoek.
Het concert begint om 14.30 uur.
Ontvangst met koffie vanaf 14.00 uur.
Kosten
Volledig arrangement: € 30,-. Alleen concert: € 15,-
Aanmelden
Aanmelding bij voorkeur via e-mail: concerten@pdcdeherberg.nl, of telefonisch (op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur): 026-334 22 25.
Opbrengsten
De musici verlenen belangeloos hun medewerking; de netto-opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg.
Plaats
Het Koetshuis van Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg,
Pietersbergseweg 19, 6862 BT Oosterbeek.