Diaconaal jaar in Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg

Tien maanden heel praktisch bezig zijn met je geloof: een geweldige ervaring voor jongeren die van mensen houden! Je hebt te maken met mensen die moeilijkheden kennen door verlieservaringen (overlijden, relatieproblemen, burn-out, handicap, zorgen in gezin) of om andere reden een poosje afstand moeten nemen.
Een diaconaal jaar start begin september.

Ben je geslaagd en heb je nog geen nieuwe opleiding gevonden? Ben je afgestudeerd en heb je nog geen werk? Dan vind je bij Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg een unieke invulling. De Herberg is op zoek naar vier enthousiaste jongeren met een flexibele instelling.
Geen week is dezelfde in de Herberg. Je wordt ingezet op verschillende terreinen in de Herberg zoals op de receptie, in de keuken, in de huishouding, in het Koetshuis. Je trekt op met de gasten. De afwisseling in werkzaamheden, de contacten met gasten en medewerkers zijn boeiend en dragen bij aan je werk- en levenservaring. Een diaconaal jaar op je C.V. wordt bij een sollicitatie positief gewaardeerd. Je werkt samen met vrijwilligers en andere diaconale medewerkers. Informatie over huisvestiging, zakgeld, reiskostenvergoeding en ziektekostenverzekering vind je op www.pdcdeherberg.nl/vrijwilligerswerk.