Evenwicht kwijt

Het valt niet altijd mee om op allerlei terreinen in het leven balans te vinden. Je bent gewend te zorgen, maar nu is het echt teveel geworden. Je hebt altijd hard gewerkt voor de zaak, maar na de reorganisatie lukt het niet meer. Na dat ingrijpende verlies kreeg je de eerste tijd kracht om voor je kinderen te zorgen, maar nu is het helemaal op. Van jongs af aan geloof je in God, maar de laatste tijd komen er steeds meer vragen over Hem naar boven. Donkere dagen waren altijd al lastig, maar de laatste tijd speelt de eenzaamheid erg op.
Tijdens een verblijf in de Herberg in Oosterbeek vind je ruimte om de balans opnieuw te vinden. De combinatie van dagstructuur, een rustige omgeving, groepsactiviteiten waarbij de Bijbel opengaat en individuele pastorale gesprekken, helpen je om het leven na je verblijf weer aan te kunnen.
Neem voor deelname aan een herstelarrangement of een retraite contact met ons op: www.pdcdeherberg.nl, 026-334 22 25.

Op zoek naar een tussenjaar? Of een werkvakantie deze zomer?
De Herberg is een ideale plek om 5 of 10 maanden een tussenjaar te doen, bijvoorbeeld omdat je nog geen studiekeuze hebt gemaakt of omdat je nog niet direct wilt gaan werken na je opleiding of studie. Bekijk onze nieuwe video en kom een dagje meelopen om de sfeer te proeven! Bekijk via onze website www.pdcdeherberg.nl onze video.
Als je niet alleen een mooie maar ook een nuttige zomervakantie wilt dan ben je bij de Herberg op de juiste plek! Alleen of samen met je vrienden (vanaf 15+) deze zomer de handen uit de mouwen steken en anderen helpen. In ruil daarvoor krijg je een eigen kamer en maaltijden maar bovenal een onvergetelijke tijd!
Mail naar vrijwilligerswerk@pdcdeherberg.nl voor meer informatie.