Ga mee op ‘reis’ naar Nigeria!

Op maandag 13 december en dinsdag 14 december organiseert Open Doors een virtuele reis naar Nigeria. U/jij kunt mee! De vlucht start beide dagen om 19.30 uur.
In twee avonden nemen reisleiders Simon en Renée ons mee op een bijzondere reis langs allerlei plekken in het land. We zien en horen iets over de Nigeriaanse geschiedenis.
Je leert interessante feiten over de cultuur van dit mooie land. En we staan stil bij de schrijnende verhalen van vervolgde broers en zussen. Nigeria staat op plek 9 van de Ranglijst Christenvervolging. Dat betekent dat de vervolging die christenen ervaren zeer zwaar is. Christenen die in het noorden en midden van Nigeria wonen, hebben veel te lijden van geweld van radicale moslimgroeperingen en militante Fulani-herders. Natuurlijk ontmoeten we op beide avonden ook Nigeriaanse christenen. Ze vertellen over hun eigen leven en de situatie van christenen in Nigeria.
De reisleiders spreken Nederlands en de verhalen van de
buitenlandse sprekers krijgen ondertiteling. U/jij kunt dus prima mee op deze reis als u/jij geen Engels spreekt.

Interesse in samen ‘reizen’?
Open Doors biedt deze reis aan via haar site, zodat u in uw eigen woonkamer online kunt meeleven. Echter, met elkaar meereizen en bidden heeft volgens ons meerwaarde. Daarom willen we op een ‘reislocatie in Sliedrecht’ met elkaar samenkomen en gezamenlijk de livestream van Open Doors volgen. App, bel of mail als u/jij interesse heeft. Zo kunnen we t.z.t. aan de hand van de dan geldende COVID-maatregelen aan u laten weten hoe en waar we samenkomen.
Indien u/jij vooraf al meer informatie van Open Doors wilt ontvangen of gewoon vanuit uw eigen woonkamer de reis wilt volgen, kunt u zelf via hun site aanmelden. Zo ontvangt u
updates en de link naar de livestream rechtstreeks in uw eigen mailbox.
Meer weten? Bel, mail of kijk op de site van Open Doors:
Ellen van den Hil (06-12549979)
Maartje van Toor (06-11765616 of m.v.toor@live.nl)
www.opendoors.nl/doe-mee/ga-mee-op-reis/virtuele-reis/nigeria/