Gemeenteweekend 26 en 27 september (2)

Zaterdag 26 september moet een groot feest worden voor iedereen. Om dit mogelijk te maken, vraagt de gemeenteweekendcommissie nog enkele kleinigheden van u. Voor de boekenmarkt hebben wij natuurlijk ook boeken nodig. U heeft er vast nog wel enkele staan die u niet meer leest. Deze kunt u vrijdagavond 25 september tussen 19.00 uur en 21.00 uur bij het ijsbaanterrein afgeven. Ook zaterdagmorgen kunt u nog boeken afgeven en dan hebt u meteen de mogelijkheid uw collectie weer aan te vullen.
Ondanks dat we er geen wedstrijd van maken, zijn ook al uw eetbare creaties weer van harte welkom. Laat uw medegemeenteleden proeven hoe goed u kunt bakken. U kunt uw gebak zaterdagmorgen afgeven bij onze koffiekraam.
Natuurlijk is ook de verkoop van kaarten voor het goede doel weer aanwezig.
Wij zijn ook nog op zoek naar teams die zich opgeven voor de wedstrijd katapult bouwen. U/jij blijft toch niet achter? Om iedereen te motiveren staat voor de winnaars nog een heerlijke taart klaar.
Als laatste zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen bijstaan. Als u toch aanwezig bent, waarom niet even een uurtje meehelpen? Het is erg leuk om te doen en u helpt er elkaar nog mee ook.
Opgeven voor de katapultwedstrijd kan tot 20 september, voor de overige activiteiten tot op de dag zelf, maar bij voorkeur eerder.
Mail: margrietwillemsen@upcmail.nl; tel. 0184-633335.