GZB-dagboek Een Handvol Koren 2016

De GZB heeft een dagboek samengesteld dat u kunt gebruiken bij het lezen van de Bijbel, maar ook heel geschikt is om in een gezin te gebruiken. Het dagboekje biedt elke dag  twee overdenkingen; één voor jongeren of om als gezin samen over na te denken en één voor persoonlijke bezinning. Het dagboek bevat dit jaar ook een aantal extra’s, zoals kinderpuzzels, recepten uit de landen waar de GZB werkt en verhalen van het zendingsveld. Nieuw is dat dit jaar de dagboekstukjes tussen Pasen en Pinksteren helemaal in het teken staan van de zending. Aan het dagboek is meegewerkt door predikanten, zendingswerkers van de GZB en mensen die bij het jongerenwerk betrokken zijn.

De aanschaf van het dagboek draagt ook bij aan het zendingswerk. De verkoopprijs van het dagboekje is € 10,90; daarvan gaat ruim € 7,- naar het werk van Willem-Jan de Wit in Egypte.

Wilt u het boekje graag hebben? Een handvol koren 2016 is te bestellen bij Joëlla Westland, joellawestland@live.nl. Ontvangt u ieder jaar al een dagboekje, maar wilt u een adreswijziging doorgeven? Ook dit kunt u mailen naar joellawestland@live.nl.