GZB-dagboek ‘Een handvol koren’ 2021 bestellen

Het dagboekje van de GZB is al generaties lang voor heel veel mensen tot zegen geweest. Het helpt je om in het leven van alledag de blik even op iets anders te richten, beter nog: op Iemand anders! Het helpt je je te herinneren aan de belofte van Jezus: Zie, Ik ben met u al de dagen, tot de voleinding van de wereld! Dat geeft troost en hoop, zeker ook in de onzekere tijd waarin we nu leven.

Vijf redenen om het GZB-dagboek te kopen:

  1. U koopt niet alleen een mooi dagboekje, maar met de aanschaf steunt u ook nog eens het zendingswerk. Maar liefst € 8,- van de prijs van € 12,50 komt ten goede aan het werk van de GZB.
  2. Het is echt een dagboek voor jong en oud. Elke dag biedt twee overdenkingen: één voor jongeren of om als gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning.
  3. Naast predikanten en jongerenwerkers schrijven ook veel zendingswerkers mee aan het dagboek. Doordat zij hun ervaringen in de overdenkingen verwerken, krijgt u een inkijkje in Gods wereldwijde kerk.
  4. Het dagboek biedt leuke extra’s zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt.
  5. Met een oplage van 39.000 stuks, is ‘Een handvol koren’ het bestverkochte dagboek van Nederland.

Wilt u het GZB-dagboek bestellen? Dit kan via de mail. Graag uw naam, adresgegevens en aantal boekjes vermelden in de mail, dan wordt het dagboek automatisch bij u bezorgd. Indien u het boekje al jaarlijks ontvangt, hoeft u enkel door te geven als u het dagboek niet meer wenst te ontvangen. De betaling gaat bij voorkeur per bank via overschrijving.