Herinnering aanmelding verbindingsdagen.

HERINNERING AANMELDING VERBINDINGSDAG VOOR 18+ BROEDERS 9 EN 10 JUNI 2023

Beste broeders

De verbindingsdagen staan in het teken om God, Jezus de Heilige Geest, je broeders en jezelf beter te leren kennen. Als je mee gaat dan wordt je fysiek en geestelijk uitgedaagd van vrijdag 9 juni 12.00 uur t/m zaterdag 10 juni eind van de middag.
Met een heel nieuw thema en een heel nieuw programma willen wij jullie van harte uitnodigen om mee te gaan. Het thema en het programma gaat niet bekend worden gemaakt.
Ben je fysiek niet in staat om mee te doen dan kun je dit aangeven op het aanmeldingsformulier, want iedereen is welkom. De kosten voor deze dagen bedragen 95 euro per persoon, alles inbegrepen.
Bij het aanmeldingsformulier krijg je hierover meer informatie want mocht je niet in de gelegenheid zijn om dit te betalen dan kan je alsnog mee! Het uitgangspunt is om met elkaar deze kosten te dragen. Het aanmeldformulier kan je vinden op de kerkapp en staat ook hieronder.
Opgeven kan tot 1 mei!

Een broederlijke groet,

Zeger Brinkman, Peter Kraaijeveld, Peter van de Linden, Richard Meerkerk, Rob Jongeneel, Emiel Driftenaar en Martin Bons

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Martin Bons: 0612196792

Aanmelden kan via de onderstaande link:

Aanmelden voor de verbindingsdagen