Het Woord delen

In De Waarheidsvriend van 21 en 28 februari staat een vraaggesprek met een werker in een voor het Evangelie gesloten land.

Deze vrouw heeft voor De Waarheidsvriend haar verhaal verteld, in twee afleveringen. U kunt zondag een exemplaar meenemen van het nummer met de eerste aflevering.

Wij vragen u om haar in de voorbede te gedenken om in dat gesloten land vol duistere machten het Woord te delen.

Kookvrijwilligers gevraagd
In de meer dan 25 jaar dat de Herberg bestaat, is het maar één keer voorgekomen dat er bij gebrek aan een vrijwilliger niet gekookt kon worden. Maar nu ziet het ernaar uit dat dit veel vaker gaat gebeuren. We komen chronisch keukenvrijwilligers te kort. De vrijwilligers die er zijn, zijn enthousiast, maar kunnen echt niet nog meer ingezet worden.  Daarom een dringende oproep. Wilt u met ons meezoeken? Kijkt u eens in familiekring, buurt, gemeente… Jonger, wat ouder, een echtpaar, vriendinnen, of iemand alleen. Iedereen die van koken en broodmaaltijden klaarmaken houdt, is welkom. Het gaat om één weekend in de zes weken of één dag in de week. Tussen de maaltijden door is er tijd om te genieten van de omgeving.

Zie voor verdere informatie: www.pdcdeherberg.nl