Huiscatechese

Ben jij een brugklasser? Dan heb je de eerste stappen al gezet op je nieuwe school. Dat is vast even wennen. Ook in de kerkelijke gemeente mag je een nieuwe stap zetten. Heb je eerst mee kunnen doen met de kindernevendienst, nu nodigen we je uit om mee te komen doen met de huiscatechese. Vanaf begin oktober komen we om de week samen in kleine groepen bij de leiding thuis. Samen willen we luisteren en leren uit Gods Woord. Natuurlijk zijn ook de tweede- en derdeklassers weer van harte welkom. Nieuw dit seizoen is dat de jongeren van 16 tot 18 jaar huiscatechese krijgen. We gaan dit jaar met een nieuwe methode werken (Follow Me van de HGJB). Jongeren van 16, 17 en 18 jaar dienen zich wel aan te melden.

Doe ook mee en geef je op of laat je opgeven vóór zaterdag 12 september!
Je kunt je opgeven bij jeugdouderling Nico Leerlooijer, nleerlooijer@hotmail.com of  tel. 0184-419657. Heb jij (of je ouders) nog andere vragen? Mail of bel me gerust!
N.B. Diegenen die vorig jaar al mee hebben gedaan met de huiscatechese, hoeven zich niet weer aan te melden. Zij krijgen vanzelf via hun eigen leiding een uitnodiging!